FAQ's

Help, wat moet ik aan tijdens de shoot!?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je draagt waar je jezelf het prettigst in voelt. Maar wat moet je dan vooral niet dragen? Vermijd grote merken en drukke felle prints op je kleding. Het gaat juist om jullie en de connectie met elkaar. Met z'n allen dezelfde outfit aan is over het algemeen ook geen succes. Wat dan wel? Hou het vooral simpel. Ga voor neutrale zachte kleuren. Bruine en donkere tinten, roze en terra werken ontzettend goed. Zand- en beige tinten geven een mooie zachte en lichte toon aan de foto's. Ga je voor warme rode en bruine tinten dan krijg je een warmere toon over je foto's. Over het algemeen zijn prints erg overheersend op een foto, pas hier dus echt mee op als je voor een tijdloze serie foto's wilt gaan. Twijfel je over je outfit? Je kunt met altijd even een app sturen om te overleggen. Ik denk graag met je mee en heb verschillende moodboards die ik met je kan delen. Ook heb ik een aantal jurken en kimono's beschikbaar in mijn client closet voor bijvoorbeeld een zwangerschaps shoot. Hier kun je kosteloos gebruik van maken.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto's in de online gallery kan bekijken?

Zodra de shoot voorbij is begint voor mij het tweede gedeelte en ga ik aan de slag om een selectie te maken van de beelden. Vervolgens bewerk ik de gemaakte selectie foto's, hierbij kun je denken aan licht, contrast, kleurbalans, vlekken verwijderen etc. Over het algemeen ben ik hier in totaal gemiddeld een week of twee mee bezig. Ik besteed hier veel tijd aan en vind het belangrijk om de beelden meerdere keren te bekijken, omdat je soms bij een tweede keer kijken weer andere dingen ziet. In drukke periodes (lente/zomer) kan dit uitlopen tot 3 weken. Kwaliteit kost tijd zeg ik altijd maar. Ik geef wel altijd een sneak preview van de shoot binnen een paar dagen.

Is het nodig om van te voren een bepaald pakket te kiezen?

Je kunt eventueel ook je keuze achteraf maken. Mocht je met het kiezen van de foto's net niet helemaal uitkomen houdt er dan rekening mee dat ik 15 euro per foto reken buiten het pakket. Mocht je uitkomen op een groter aantal dan is het altijd mogelijk om als nog voor een groter pakket te gaan.

Follow me on Instagram