lifestyle & food

Voor lekker eten kun je me wakker maken. Zowel om op te eten als om te fotograferen. Ik ben er gek op!


Ben je op zoek naar een fotograaf die jou dat unieke kijkje in de keuken geeft? Ik connect graag met mensen en met mijn fotografie vind ik het leuk om 'the fly on the wall' te zijn. Dat wil zeggen dat ik graag beelden vastleg die ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt er echt bij te zijn. Doorkijkjes, die oprechte glimlach en het plezier is wat ik graag vastleg. Niet te vergeten natuurlijk ook die beelden die ervoor zorgen dat je direct het gerecht voor je wilt hebben staan.Food brings people together


Ben je op zoek naar sfeerbeelden van je restaurant, kleine ambachtsonderneming of van je gerechten?

Voor socials, website of drukwerk?

Stuur me dan gerust een bericht. Ik kom graag bij je langs. 

Food brings people togetherVoor lekker eten kun je me wakker maken. Zowel om op te eten als om te fotograferen. Ik ben er gek op!

Ben je op zoek naar een fotograaf die jou dat unieke kijkje in de keuken geeft? Ik connect graag met mensen en met mijn fotografie vind ik het leuk om 'the fly on the wall' te zijn. Dat wil zeggen dat ik graag beelden vastleg die ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt er echt bij te zijn. Doorkijkjes, die oprechte glimlach en het plezier is wat ik graag vastleg. Niet te vergeten natuurlijk ook die beelden die ervoor zorgen dat je direct het gerecht voor je wilt hebben staan.


Ben je op zoek naar sfeerbeelden van je restaurant, kleine ambachtsonderneming of van je gerechten? Voor socials, website of drukwerk?

Stuur me dan gerust een bericht. Ik kom graag bij je langs.